Само в 7DniVoleibol.bg

Скандал! Срам! Държавен кетъринг от 100 000 лв. за душманите на ЦСКА, Владо и Пламен!

Фирмата собственик на “7 дни спорт” скандално ще ни разяснява как да гласуваме. Това става ясно от решение на Централната избирателна комисия, публикувано на сайта й.

Фирмата е “Ес Ти Би Комюникешънс” с управител Велимира Костова. Фирмата е съсобственик на “7 дни спорт – Ес Ти Би Комюникейшънс”, която пък притежава затъващия вестник “7 дни спорт” със собственик Юлий Москов. Драмата на газетата е голяма, като миналия месец там нито един от служителите не получи заплата. Уверението е било, че това ще стане през октомври, когато вестникът ще “бъде дотиран”.

Явно под дотацията се е имала предвид точно държавния свръххонорар. Поръчката е на стойност 110 000 лева без ДДС, а предметът й – консултантски услуги при реализиране на разяснителната кампания за изборите и референдума.

Някогашният спортен вестник №1, днес е на последно място по тираж, далеч от “Меридиан Мач” и безспорно най-качествения на пазара – “Тема спорт”.

Газетата  загуби хиляди читатели, след като стартира безпрецедентна кална кампания срещу футболния ЦСКА, а така също и срещу българския волейбол, посягайки на две от светините му – Владимир Николов и Пламен Константинов. Наскоро разюздана репортерка на вестника пък се скъса да пише щуротии за близнаците Братоеви, Спас Байрев и други родни състезатели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *