Само в 7DniVoleibol.bg

ВИП-тъПачки в Къшата! Най-добре да дойде Ислямска държава

Започна нещо особено гнусно – поредния сезон на ВИП-Брадър.

Вътре обаче ВИП-ове няма. Само Валентин Михов донякъде се вписва като особено важна персона. Всичко друго е плява, плява, плява! Сигурно не са лоши хорицата, някои дори са имали и своята минутка слава, но чак пък ВИП!?

Това обаче си е проблем на продуцентите. Те пробваха да изкушат за Къщата такива като Владимир Николов. За 9 седмици вътре капитанът на националния отбор щеше да получи толкова, колкото я изкара, я не в следващите 9 години във федерацията. Какъв е мотивът да откаже остава тайна, но е хубаво, че Владо го направи. Хубаво е, че и други стойностни българи отказват да делят мегдан в Къщата с такива субекти, каквито снощи се намъкнаха там.

Като някаква Деси Цонева. Трябва да си рядък миндил, за да използваш смъртта на баща си като трамплин. Митко Цонев още не беше изстинал, когато тази обикаляше тв-студията. После направи от погребението му интернет-риалити, а сега продаде семейната скръб за 30-40 хиляди лева! И се появи полугола на влизане в Къщата, където не спря да се смее и налива с вино! Гусно! Срамно! Долно! Понякога като ги гледаш такива, неволно започваш да симпатизираш на “Ислямска държава” или поне на отношението им към женската разюзданост.

Ами оня Софкин, който на националната конференция на малките хора бе свален от председателския пост с обвинението, че моралът му е по-дребен от ръста? Този, ли който си размахваше пишката в “Секс-партия бридж” ще ни въртят всяка вечер в най-гледаното време на най-гледаната телевизия.

Цялата БНТ-пасмина ли да ни радва, когато за пачките на Дидие заряза фирмената лоялност и продаде “Сан Стефано”!?

Е, честито, сезонът на ВИП-тъПачките в Къщата стартира! Лошото е, че моралът в България финишира…

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *