Само в 7DniVoleibol.bg

Оставете петкановата ковра намира! Бой и еба.е не се връщат

На Даниел Петканов коврата му сложила рога. Нормално, като си с такава жена, риск да преминеш към семейството на лопатарите няма, сигурно е, че си в стадото.

Петканов обаче тръгна с рогите напред във Фейса. Което е глупост. Тарикат мъж не писка. Особено, когато сливата ти са я яли и други.

Няма мъж, на когото да не са изневерявали. Тези, които твърдят това, просто не знаят, че някога, някъде се е случило. Затова забравяме коврата и както казва Кобрата, продължаваш напред. А и нали бой и еба.е не се връщат.

Петканов обаче реши да си връща. По идиотски начин. Качва снимки, прави колажи, хванал се с други някакви лигльовци да пустостват коврата на профила и. Вярно, спечели малко съчувствие, причини и някой и друг ден страдание. И какво от това?

Утре тази си хваща сливата под мишница и отива да изкарва кинти. Още повече, че сега я осветлиха. Труди се момичето, печели. А клиенти дал Господ, че и отгоре. Защото тези, които досега я искаха, но не знаеха как, вече имат цената.

А Петканов остава завинаги с имиджа на “оня, дето гаджето му се чукаше за пари с други”. И втори път, ако му се случи, вече не може дори да се оплаче. А ще му се случи!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *