Само в 7DniVoleibol.bg

Скандално! Дядо Данчо готви изхвърляне на Пламен! Забраниха да снимат националния селекционер в…

000

Президентът на БФВ Данчо Лазаров явно вече не издържа напора на годините и забравя повече от бързо. Седмица, след като обеща, че няма да пипа Пламен Константинов, палавият дядо Данчо вече му е вдигнал мерника, научи 7DniVoleibol.bg!

Миналата седмица един от спонсорите на държавния тим за световното първенство през есента е започнал разговори за заснемане на рекламен клип. Хората държали в него да участва и Пламен Константинов. От федерацията обаче им намекнали, че е по-добре да се съсредоточат върху играчите, за да не трябва после да снимат наново…Това е ясен знак, че Гибона въобще не трябва да се чувства сигурен начело на България при тази власт в БФВ.

На всичкото отгоре напоследък Лазаров е в постоянен контакт с Мартин Стоев. Очевидно дядото смята, че при провал в Лигата на нациите и изпадане от там на България, смяната на Константинов ще е задължителна. И затова вече си има вариант. Другият, който се спряга от федерастите е Николай Желязков. С двамата треньори са свързани последните големи успехи на националите – третото място в света и второто на игрите в Баку.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *