Само в 7DniVoleibol.bg

Това не е сериозно! Вижте как федерастите отразяват момчетата на Пламен от Япония!

Валентин Братоев

Най-дотираната от държавата федерация – волейболната, няма пари да изпрати нормален оператор с националния отбор в Япония! Както е известно от петък там стартират мачовете от третия уикенд в Лигата на нациите.

Една от идеите този турнир да смени Световната лига е точно по-доброто медийно отразяване на надпреварата, което да донесе и повече приходи.

И какво направиха родните федерасти начело с пишман-коцкара Данчо Лазаров?

Първо се оставиха да са единствените в Топ 16, чиито мачове няма да бъдат предавани по нормална телевизия. И в добавка всичко около отбора се отразява през…телефонна камерка. Така във Фейсбук ни радват с 40-секундни клипчета, от които можеш само да предполагаш какво точно правят националите.

Това е бандитско отношение към спорта, към хората, към държавата, която даде 20 милиона за 3 години на Лазаров! За тези пари все можеше да се вземе една камера и да се назначи един оператор. Не за друго, ами такъв ще трябва и за световното първенство.

Макар, че на тия години Лазаров едва ли си спомня, че трябва да подготвя такова…Ама поне неговият домашен любимец Тони Носи Бонбони да го подсети. Че за срам станахме.

Иначе ето какво гордо видео ни показаха преди малко на страницата на федерацията, през която също се точат страшни пари за спонсориране на безмислени публикации. Но за това по-натам…

хо
хо
хо