Само в 7DniVoleibol.bg

Ясен е полът на бебето, което чакат Теди Салпаров и Ралица Паскалева

ралица

До седмици актрисата Ралица Паскалева ще стане майка за пръв път от волейболиста Теодор Салпаров. Развълнуваната д-р Стилянова от „Откраднат живот” е в трепетна подготовка за големия ден и без да иска издаде на феновете си пола на бъдещата си рожба. Тя ще е момиченце според всички подсказки, които звездата на Нова телевизия даде в интернет, макар и категорично да отказа да обявява какво ще е бебето, което очаква.

“Важното е да е живо и здраво”, напомняше Ралица в интервютата си и не оставяше да откопчат повече от нея. Е, с един не до там обмислен знак обаче тя даде да се разбере, че със Салпаров ще имат дъщеричка, а името й вече е избрано от бъдещите родители и само чака да бъде сложено в кръщелното свидетелство. То ще е с буквата на бащата на бебето – Теодор, като жест на любов от страна на актрисата.

Волейболистът в началото се дърпал от тази идея, но малко по-малко бил убеден. За всеки случай обаче настоял двамата да имат и резервен вариант, за да може бебето да има най-подходящото за себе си име. Че бебето ще е от женски пол, показа новата прическа на Ралица. По традиция майките на момченца не се подстригват и не подкъсяват дори сантиметър от косата си от третия месец на бременността си та чак до раждането, пише “Хот Арена”. Едва след това рискуват със смяна на фризурата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *