Само в 7DniVoleibol.bg

Пламен каза кой е големият проблем след първия тур на Лигата, обяви как ще гоним бой по Сърбия и Русия

Национали Волейбол Мъже Летище (12)

Волейболните национали се прибраха с две победи от първия уикенд на Лигата на нациите. “Лъвовете” победиха отборите на Китай и Аржентина, но загубиха от САЩ в група 2 от надпреварата в китайския град Нингбо. Ето какво каза селекционерът Пламен Константинов при пристигането на отбора на летище София.

“Може да се гони и нещо по-добро при американците, но те бяха по-подготвени от нас. Като за първи турнир съм доволен. Има си проблеми, но ще си изчистваме. Ако изчистваме по един-два проблема всеки турнир, ще сме добре.

Първият ни проблем е взаимодействието между разпределителите и нападатели. Имаме драстични спадове и възходи. От 30% атака в единия на 70% в следващия мач. Може би сервиса, трябва ни в тази конфигурация. Има други слабости, които да прикриваме със сервис. Три мача трудно да изиграеш с 6 човека, реално ако имаш повече играчи ще е по-лесно.

Срещу Русия и Сърбия трябва да добавим сервис, не ги ли мръднем от мрежата ще имаме проблеми” завърши Константинов. Ще преценяваме, имаме три мача, ще се види кой за какво е дошъл.

Вижте какво каза още той във видеото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *