Само в 7DniVoleibol.bg

Някой очакваше ли точно Николай Учиков да направи това!? Е, случи се, да му мисли Пламен

национали

След като китайците обърнаха набързо резултата с 2 експресни гейма, почти не се виждаше какъв живец може да повлияе на играта на България.

И тогава влязоха двама души. Георги Сеганов “изправи” подаването, а Николай Учиков започна да чупи китайски каски. Играещият в Аржентина диагонал така и остана загадка за азиатците, а техният наставник Лозано се принуди да настройва цялата игра на отбора, белким намери противодействие на българския диагонал.

Е, не го намери. 14 точки в двата най-важни гейма направиха Учиков истинският MVP за националния ни отбор в първата му среща от Лигата на нациите. Нищо, че Боян Йорданов завърши със 17. Учиков има 9 точки от 11 атаки, което е невероятен коефициент за геймове, в които си направил обрат. Добави и 2 от сервис, за да покаже, че от тук нататък Пламен Константинов има много да мисли с кой диагонал да започва.

коментар

  • kondor

    27.05.2018 at 13:25

    Поправка . Ники игра за купата на България с Нефтохимик и довърши сезона в Гърция с Паок . Уникален Чове и спортист възпитаник на Хебър Пазарджик . Нека сме коректни към фактите пред тях и боговете мълчат !

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *