Само в 7DniVoleibol.bg

4 дни преди старта на България, Любо Ганев разкри: Случва се нещо невиждано с тази Лига на нациите!

7Dni Voleibol22.05.201839880
Любо Ганев (3)

“В случая от наша страна нямаме никакви лостове, за да определяме по коя телевизия да се излъчват мачовете от Лигата на нациите. Преговорите се водят от IMG, които държат правата. Така че от нас нищо не зависи”. Така членът на УС на федерацията Любо Ганев коментира пред “Тема спорт” новината, че мачовете на националния ни отбор в Лигата на нациите ще бъдат излъчвани само и единствено в телевизията на Мтел.

“Мога обаче да гарантирам, че зрителите ще станат свидетели на нещо, което не е виждано досега. Говоря за нов модел на предаване на двубоите. Не само на самия волейбол, а на всичко, което се случва в залата. Два дни преди старта на Лигата се водят обучения и тренировки за диджея, кога каква музика да пуска. Повторенията на екраните в залите, а и пред телевизора ще се излъчват по специфичен начин. Няма да има нищо общо с това, което сме свикнали до момента”, добави още Ганев.

“Целта е всеки един да стане част от волейболното шоу. И дори отборът му да загуби, да не се чувства ощетен след 2 часа, а да е останал доволен от обкръжаващата го среда. Естествено, най-добре да е в залата, защото там шоуто е гарантирано”, коментира още легендата.