Само в 7DniVoleibol.bg

Възмутително! Световният гигант АMG отряза БНТ за излъчване на мачовете на България в лигата (ЦЕЛИЯТ СКАНДАЛ)

GalleryPic (1)

Българските фенове на волейбола ще са единствените в света, които няма да могат да видят по телевизията участието на своите любимци в новосъздадената Световна лига на нациите с 16 елитни отбора, научи 7DniVoleibol.bg.

От тази година световната федерация реши да даде изцяло телевизионните права на световния гигант AMG, който ще менажира турнира. Така отпадна възможността местните телевизии да договарят излъчванията на мачовете със самите федерации.

От което големият губещ са зрителите и БНТ. От държавната телевизия са направили в последните месеци неколкократни опити за контакт с АMG. Изпратили са и официални запитвания за цената на излъчванията, като са декларирали готовност да показват мачовете.

Ответната реакция обаче е възмутителна! Американците са върнали…0 отговора! Те дори не са счели за нужно да обяснят на БНТ защо отказват каквито и да е контакти с държавната телевизия. Без последствия е останало и писмото от “Сан Стефано” до нашата и световната централи.

Според запознати AMG, която държи правата и за английското първенство, най-вероятно ще направи от двете пакет, но кога този пакет ще е на пазара не е ясно. А мачовете в Лигата на нациите започват този уикенд.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *