Само в 7DniVoleibol.bg

Националите заминаха за Москва. Гибона включа в състава пълен дебютант

тренировка национали волейбол~12

Селекционерът на мъжкия националени отбор Пламен Константинов определи група от 14 волейболисти, на които ще разчита на първия турнир от Лигата на нациите в Китай, както и в двете приятелски срещу срещу Русия, които ще се играят утре и в неделя в Москва, съобщава Sportal.bg.

Центраният блокировач Илия Петков от шампиона Нефтохимик 2010 за първи път ще облече екипа на националния отбор в официални мачове. Останалите избранници на сеекционера са очаквани.

Bon Voyage, Lions!!!

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!🇧🇬🏐💪🛫НА ДОБЪР ЧАС, ЛЪВОВЕ! Националния отбор по волейбол На България (мъже) излита днес за Русия, където ще изиграе два приятелски мача с Европейския шампион преди да се включи директно от там в първия турнир от новата Волейболна лига на нациите, който ще се проведе в Китай!Чакаме ви, за турнира в София от 1-ви до 3-ти юни, за да ви покажем, е можем да викаме дори по силно и от вас!:)Фенове, взехте ли вече своя билет? Ценните пропуски могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и на www.eventim.bg#VolleyBULm #Volleyball #VNL #BehindTheScenes #WeAreAllOne EVENTIM FIVB – International Volleyball Federation

Публикувахте от Bulgarian Volleyball Federation в 18 май 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *