Само в 7DniVoleibol.bg

“Царя” пристига в “Пала Панини”! Иван Зайцев подписа с Модена

Иван Зайцев

“Царя” на Италия избра нестандартен начин да обяви къде ще играе през следващия сезон.  Той записа видео, в което съобщава на феновете на Модена , че вече е част от отбора.

След като не се разбраха с президентът на шампиона Сър Сейфти Перуджа  и напрежението се покачваше постояно, след слуховете около преминаването му в Трентино, Иван Зайцев най-накрая реши бъдещето си. Руснакът с италиански паспорт ще играе с № 9, а контрактът му е за три сезона.

“Здравейте на всички, тук съм, за да ви съобщя, че през следващия сезон ще се съм част от отбора на Модена. Нямам търпение да облека синьо-жълтата фланелка и да започна това предизвикателство. Ще дам максимумът от себе си да оправдая доверието, което ми бе гласувано . Преди да започне сезона 2018-19, искам да ви поканя в събота от 17:00 часа на плошад Матеоти, за да се опознаем” каза Зайцев в краткото видео.

Benvenuto Ivan!

Qualcuno ha voluto mandarci un messaggio, per dirci che l'anno prossimo giocherà nel Tempio e invitarci tutti sabato alle 15 a incontrarlo in Piazza Matteotti! Lo riconoscete? 🔥Facciamo sentire a Ivan Zaytsev tutto il calore dei tifosi gialloblù! 💛💙#benvenutoZar#noisiamolasquadra

Публикувахте от Modena Volley в 17 май 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *