Само в 7DniVoleibol.bg

Тръгва ли си Иван Зайцев от Перуджа или цирка ще продължи?

Иван Зайцев

Преди два дни голямата волейболна звезда Иван Зайцев разкри в интервю, че се разделя с шампиона, носителят на Купата и Суперкупата на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) след края на сезона, като за причина посочи, че клубът се е подигравал с него през последните месеци.

Днес, обаче, може да настъпи обрат и Царят да остане при “червените дяволи”. В последните часове ставаме свидетели на битки между Зайцев и президента на Перуджа Джино Сирчи, които са достойни при сформиране на ново правителство. 29-годишният играч се наложи за втори път да дава обяснения какво е искал да каже в това интервю.

“Казах ли, че съм бил подразнен от него? Да, казах го. Случи се в часовете след партито за Скудетото, но наистина исках да кажа какво мисля за него. Но никога не знаеш всичко, което ще се случи след това. В момента ситуацията е такава, няма нищо окончателно. Мисля, че ще се изчака завръщането ни от Казан, за да се разбере как ще се развият нещата”, сподели Зайцев в последно изказване пред Corriere dell’Umbria.

Така, че какво ще бъде бъдещето на Иван Зайцев в Перуджа все още не е напълно ясно и трябва да се изчакат няколко дни.