Само в 7DniVoleibol.bg

Г-н Кралев, хубаво показахте купата на Бойко! Ама кога ще вкарате Данчо Лазаров в затвора!?

красен кралев

Красен Кралев отиде преди време да покаже на Бойко Борисов каква купа ще спечели световният шампион по волейбол.

Ние сме домакини на това първенство през есента, заедно с италианците. Ако не знаете, няма и да разберете. Официален сайт за шампионата НЯМА! Даже страничка в някоя от социалните мрежи НЯМА! И на сайта на федерацията ред НЯМА! А за цялото това НЯМА бандюгата Данчо Лазаров прибра милиони от държавата!

Е, време е г-н Кралев да спре да се снима с инженера, а да го предаде на прокуратурата. Заедно с адютанта му Станислав Николов. За цялостно творчество. Апропо, федерастите още не са отчели приходите и разходите от европейското в София. Похарчиха едни държавни пари, взеха от спонсори други, писаха си по 30 процента комисионна и сега някои хора са тихи милионерчета.

Още по-тихомълком бе пусната поръчка за екипировка за националния отбор. Няма как да я намерите на сайта на федерастите. Освен, ако нямате развинтено въображение и не се сетите, че тя се крие в раздел “Профил на купувача”! Г-н Кралев, федерацията по волейбол е на пряка дотация от държавата и трябва да спазва законите на тази държава! Когато старият коцкар Лазаров пуска търг за милиони по този начин, той трябва да бъде разследван. Защото сега пак ще се яви само Любо Ганев и инженера ще даде на вицето си да облича националите. Срещу каквото там се разберат

И още нещо, г-н Кралев. В момента има един наистина волейболен град в България. Работата на хората от Марица превърнаха в такъв Пловдив. На мач от юношеските европейски квалификации там преди време се събраха 3 000 зрители! Този сезон на мач на Марица в ШЛ – 4 000. Група от Световното първенство обаче в Пловдив няма да има. Лазаров я прати в Русе, където волейбол на високо ниво няма. Но пък от там е Любо Ганев. Г-н Кралев, разследвайте срещу какъв пристаойлски грант инженера еднолично реши Русе да е домакин!

Въобще разследвайте Лазаров за всичко. И пак отидете при Бойко Борисов, но не с купа, а с куп доказателства. Ако ви е трудно да ги намерите, алармирайте прокуратурата. Тя вече веднъж спипа похотливия старец по наполеонки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *