Само в 7DniVoleibol.bg

Когато маските падат! “Царя” разкри цялата истина: Подиграха ми се, а аз се жертвах

Зайцев

Пътищата на шампиона, носителят на Купата и Суперкупа на Италия Сър Сейфти Конад (Перуджа) и голямата волейболна звезда Иван Зайцев се разделят. Въпреки че вчера президентът на тима Джино Сирчи заяви, че би искал да задържи италианския национал в отбора си, то Зайцев разкри в интервю, че клубът се е подигравал с него през последните месеци.

“Горд съм, че мога да си отида с високо вдигната глава, след като ме критикуваха постоянно през последните 2години, след като съм се жертвал за отбора и съм слушал измислици по мой адрес и на жена ми. През тези две години в Перуджа постигнах максимума и съм радостен, че успях да спечеля една лична война, която бе най-трудната в моята кариера. Да играя в една роля, неприсъща за мен и да се жертвам за отбора, знаейки това, което се говори за мен отвън, бе богат опит”, започна Зайцев.

“Подиграха ми се. От януари до момента, в който започна да се говори за подновяването на договора ми. Последната среща с моя агент бе преди месец и половина и на тази среща никога не сме разглеждали оферти, предложени от други. Беше ми обещано, че клубът ще направи всичко възможно да ме задържи и аз показах ясно, че ще бъде много щастлив да остана. За Перуджа, за публиката и за града”, допълни италианският национал.

“В събота бе последният фарс. Преди двубоя с Лубе президентът Сирчи ме попита кога може да се срещне с моя агент, който трябваше да пристигне в неделя преди двубоя. Той обаче дойде в залата в събота, за да ме поздрави. Тогава се срещнаха с президента, който обаче не му предложи нищо от това, което говори с мен. Тотална подигравка. Щом не ми предложиха нов договор през тези 5 месеца, то тогава няма да ми предложат и сега. Постигнатите резултати едва ли ще променят нещо”, завърши звездата на “адзурите”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *