Само в 7DniVoleibol.bg

След загубата от Словения Стоян Гунчев заговори за заслужена загуба: Дали от умора или друго нещо, не можахме да използваме най-силното си оръжие

националки 17

Волейболистките на България U17 загубиха от Словения с 1:3 гейма в третия мач от група I, на Европейското първенство в София. Това доведе до отстъпване на водещите позиции на националките ни в потока. Ето какво каза треньорът на тима ни Стоян Гунчев за BGvolleyball.com след мача:

„Може би двете петгеймови победи над Русия и Унгария оказаха влияние. Като цяло имахме проблеми в посрещане. Не можахме да се съберем и да покажем нашите възможности. Дали от умора, или друго нещо , но заслужено си загубихме.Смятам, че нашето най-силно оръжие е началният удар, но в този мач не можахме да го реализираме. Не ни потръгна и имахме проблеми през целия двубой. Този мач трябваше да го вземем на всяка цена, но не се получи. Хубавото е, че следва почивен ден. Трябва да направим много сериозен анализ, защото сега могат да станат много сериозни размествания в групата. Тя е много равностойна и ние трябва да се изправим и да успеем да продължим успешно напред“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *