Само в 7DniVoleibol.bg

Найден Найденов: Намалихме грешките и компенсирахме със силна атака

Найден Найденов

Треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов заяви, че неговият отбор е играл много по-спокойно и балансирано във втория мач от финалната серия с ЦСКА в интервю за BGvolleyball.com. Шампионите се наложиха с 3:1 и вече водят с 2:0 побeди.

“Днес намаляха грешките в другите елементи, защото в сервиса отново имаме 20 грешки, но компенсирахме с много силна атака, като процент във всички разигравания и всички топки. Успяхме да развием много голям процент, което се отразява на отбора. Играхме много по-спокойно от вчера. Това беше разковничето”, каза Найденов.

“Всичко е психология. Това, което казвах на момчетата, когато ЦСКА повеждаше с 4-5 точки, е, че вчера  спечелихме невероятен гейм от 21:24. Имахме време, защото резултатите бяха от 7:11, и имаше време до края на гейма точка по точка да ги стигнем. Запазихме спокойствие, бяхме по-уверени. Искаше ми се да имаме по-голяма ефективност на блокада. Допуснахме някои леки топки, не може без тези неща, но играхме много по-балансирано от вчерa”, добави треньорът на Нефтохимик 2010.

Той коментира и казуса със залата, в която ще се играе третият мач от серията: “За нас е без значение къде ще е този мач”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *