Само в 7DniVoleibol.bg

Казусът се заплита! ЦСКА предложи зала, чака потвърждение от шампионите

Цска монтана волейбол мъже~25

ЦСКА направи изненадващо предложение относно залата, в която да се играят софийските мачове от финалната серия с Нефтохимик 2010. Казусът се оказа доста заплетен, а до момента двата клуба не са взели решение къде да се проведат срещите.

Според BGvolleyball.com  днес “червените” са направили предложение чрез официално писмо до федерацията двубоите да се играят в зала “Васил Симов” на 19 и 20 април, както е по програма. Тъй като домакинската зала на ЦСКА няма 800 седящи места, “армейците” поемат ангажимент да осигурят допълнителни места, така че да изпълнят условията.

Припомняме, че зала “Христо Ботев” е заета на въпросните дати с европейското първенство за девойки до 17 години. Затова ЦСКА поиска отлагане на мачовете с 3 дни за 22 и 23 април. От Бургас отказаха и предложиха серията да започне по-рано, а срещите в София да са на 14 и 15 април в “Универсиада”. Това предложение също не бе прието. Преди празниците се появи вариант тренировъчната зала в “Арена Армеец” да приеме третия и евентуално четвърти мач.

Финалната серия започва тази седмица – на 12 и 13 април в зала “Младост” в Бургас. Очаква се до края на деня или най-късно утре да има решение къде и кога ще се играят мачовете, на които ЦСКА е домакин.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *