Само в 7DniVoleibol.bg

Най-дългокраката сръбска волейболистка ще дефилира по модните подиуми (снимки)

Йована Бракочевич

Сръбската волейболистка Йована Бракочевич стана модел. Красавицата, която играе на поста диагонал в румънския КСМ (Букурещ), ще участва в проекта “Най-високите модели в света”.

В него се включват жени с височина над 193 см (самата Бракочевич е 196 см) и дължина на краката над 124 см. Дело е на Екатерина Лизина, бивша баскетболистка и професионален модел, призната от книгата на световните рекорди “Гинес” като най-високия модел в света (206 см) и жената с най-дългите крака на планетата (133 см).

Йована съобщи за новото си амплоа в социалната мрежа Инстаграм: “Толкова съм щастлива и горда да обявя, че ще участвам в първото модно шоу за най-високите модели!”

Една от целите на начинанието е да се подчертае въздействието и привлекателността, които по-високите модели могат да донесат в модната индустрия и света на музиката, филмите и телевизията. А също така и да промени подхода на модната индустрия към много високите жени, като същевременно предоставя на тези модели платформа за демонстриране на качествата.

Бракочевич и още 19 момичета ще се изявят в 6 модни ревюта в САЩ – Ню Йорк, Маями, Хюстън, Финикс, Лос Анджелис и Чикаго от 30 юни до 13 юли, с участието на четири от водещите модни дизайнери в Русия.

BGvolleyball.com

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *