Само в 7DniVoleibol.bg

Нова рокада в тима на Радо Стойчев! Поредна звезда си тръгва заради българина…

Радо Стойчев

Френската звезда на Азимут (Модена) Ървин Нгапет вчера обяви, че напуска италианския тим в посока Зенит (Казан). Една от основните причини, които Нгапет изтъкна е, че е в конфликт с наставника си в Модена Радостин Стойчев. Днес La Gazzetta dello Sport обяви, че бразилският разпределител Бруно Резенде има шанс да остане в отбора за следващия сезон, но това може да стане само ако българският наставник на тима Радо Стойчев напусне отбора.

Според La Gazzetta dello Sport президентът на Модена Катя Педрини обмисляла двата варианта и още не е решила на кой да се спре. Дали да подкрепи звездата на тима Бруно Резенде или Радостин Стойчев, когото до момента е подкрепяла безпрекословно.

Ръководството на Модена вече е обсъждало вариант, кой може да води тима, ако Радостин Стойчев напусне. За сега се спряга Андреа Джани, който в момента е начело на Милано. Ако Бруно остане в Модена, то има голяма вероятност в тима да бъде привлечен и звездата на Италия Иван Зайцев.

Ако олимпийският шампион с Бразилия от Рио 2016 напусне Модена, то почти сигурно ще го замени американецът Мика Кристенсън, който в момента е част от Кучине Лубе (Чивитанова).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *