Само в 7DniVoleibol.bg

Суперзвездата Нгапет: Не мога да издържа Стойчев още 2 години! Отивам в Казан!

7Dni Voleibol30.03.201816610
Нгапет

Суперзвездата на френския национален отбор Ървин Нгапет официално обяви, че напуска италианския Модена и от новия сезон ще играе за руския гранд Зенит (Казан). Нгапет изтъкна две причини за това решение – нуждата от смяна на обстановката и българският треньор на Модена Радостин Стойчев.

“Първо, изкарах 4 години и половина в отбора, спечелих всичко възможно, без Шампионска лига. Усещам, че за мен това е цикъл, който трябва да приключи, вече усещам всичко като рутина. Нещо ми липсва. Имам нужда да видя и опитам нещо ново, за да преоткрия мотивацията си”, казва Нгапет пред “Екип” и продължава:

“Радостин Стойчев е добър треньор, но не е моят тип треньор. Обсъждали сме това няколко пъти. Имали сме чисто човешки неразбирателства. Харесва ми да имам свободата да играя моята игра. Той има още 2 години договор с Модена, но аз не мога да продължавам така и затова е по-добре да си тръгна. Говорих с президента Катя Педрини. Беше трудно, защото я обожавам, както и тя мен, но не мога да откажа възможността да отида в Казан”, завършва Ървин Нгапет.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *