Само в 7DniVoleibol.bg

Френският съд се произнесе по случая с “Нгапет”!

Радо Стойчев

Френският съд свали обвиненията си срещу волейболиста на Азимут  Модена  Ървин Нгапет, който през април 2016 година  бе осъден на три месеца затвор за нападение срещу френски железопътен инспектор.

Въпреки, че държавния служител е получил наранявания на дясното око и скулата и е бил приет в спешно отделение, по никакъв начин това не доказва , че раните са получени следствие на умишлена агресия от волейболния ас, се пише в становището на съда. Инцидентът , в който главно действащо лице бе френския волейболист предизвика транспортен хаос, а трафикът бе нередовен в продължение на часове.

Това не е първо провинение на Нгапет. Преди три години, след като причини катастрофа, в която пострадаха трима души и избяга, френската звезда отново се замеси в скандал. А в каря на миналата година волейболистът на Модена бе хванат  да шофира в нетрезво състояние.Според информацията, в кръвта му е имало 1,98 промила алкохол, което е доста над позволеното (0,5 промила).

Треньорът на Модена Радо Стойчев също имаше проблеми с дисциплината на Ървин, който отказа да изпълнява ангажиментите си под негово ръководство за известно време, но двамата заровиха томахавките.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *