Само в 7DniVoleibol.bg

Радослав Бакърджиев: Оптимисти сме за следващия мач, няма какво да губим

Марица-Левски03

Волейболистките на Левски отстъпиха на Марица (Пловдив) с 0:3 гейма в първия финален двубой от женското първенство. Ето как коментира срещата помощник-треньорът на “сините” Радослав Бакърджиев:

“Може би тези две контратопки, които изпуснахме, бяха решаващи. Ако не бяхме изпуснали поне едната, можеше да имаме шанс. От там нататък нещата се развиха по друг начин, съжалявам, че не успяхме да играем по-категорично и по-успешно при атаките от зона 4. При тези от зона 2 и зона 1 Моника се справи прекрасно. Много ни липсваше атаката от зона 4, което повлия на крайния изход.”

“С атаките на Моника показахме, че в тази зона имаме един много сериозен състезател, въпреки младата си възраст. Оптимисти сме за следващия мач, играем в нашата зала, ще дадем всичко от себе си, за да се поздравим с успех. Нямаме какво да губим”, добави треньорът.

“На моменти рискът на сервис даде своя резултат, в други – не. Въпреки всичко, дори в моментите, в които успяхме да затрудним съперника на посрещане, те отиграха доста добре високите топки. На контраатака играха по-успешно.”

“В следващия мач ще дадем максимума от себе си, да изиграем най-добрия мач за сезона може би. Да покажем какво можем и да се поздравим с успех. Надявам се, че в нашата зала ще успеем да играем по-освободено и ще се представим по-добре”, завърши Бакърджиев.

Източник: BGvolleyball.com

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *