Само в 7DniVoleibol.bg

Свилен Мляков: С тази игра не заслужаваме да носим емблемата на Левски

Левски Арда волейбол мъже (11)

Волейболният Левски София отпадна на 1/4-финалите на Суперлигата. Възпитаниците на Владимир Николов бяха елиминирани от Пирин след 2-1 победи. Отборът от Разлог спечели с 3:0 (28:26, 25:22, 25:16)като домакин решителната среща от серията. Зала “Септември” бе пълна до краен предел, като 7-8 от гласовитите фенове бяха с тъпани, имаше и агитка на ЦСКА. Феновете на “червените” не спряха да обиждат капитана на Левски Смилен Мляков, който миналата година бе лидер на ЦСКА. Именно ветеранът бе най-разочарован след отпадането.

“Може би имаме нужда от по-добра работа, от по-добра селекция. Много ме е срам! Толкова много не са ме били никога през живота. С тази игра, която показваме цял сезон, не заслужаваме да носим нито логото на спонсорите, нито емблемата на Левски София. Извинявам се много, че не успях да помогна на отбор толкова, колкото наистина ми се искаше. Левски определено е отбор за първите места. Изложихме се жестоко! Това не е никаква изненада за хората. Цял сезон сме на приливи и отливи. Показваме доста слаби игри”, изригна 36-годишният диагонал, който направи 14 точки в последната среща.

Мляков призна, че му струва много усилия и болка, за да бъде на ниво в мачовете. Той обаче е готов да играе и догодина, ако е добре физически и спонсорите на клуба са доволни от представянето му.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *