Само в 7DniVoleibol.bg

Треньорът на Хебър: Стъпихме накриво, а можеше да сме дори в тройката

29 ЦСКА-Хебър

“Направихме много грешки в първите два гейма и то на сервис. Оттам не можахме да се отпуснем и да заиграем в атака както трябва. После ни тръгна първо атаката и оттам отидохме по-спокойни на сервис, което направи разликата. Като цяло бяхме надиграни на мрежата – в атака и блокада“, коментира Атанас Петров пред BGvolleyball.com двубоя с ЦСКА.

“Страхотен мач на младия разпределител на ЦСКА Влади Станков. Изигра много стойностен мач”, похвали Атанас Петров играчът на “червените”.

“Положителната е оценката за сезона на Хебър на базата на целите, които сме си поставили да изградим този отбор. Това шесто място можеше да е четвърто. Разликата беше много малка. Все пак сме в горната половина при най-добрите отбори. Мисля, че показахме много силни игри. Със сигурност ни трябва малко повече самочувствие. Догодина ще излезем много по-амбициозни”, заяви треньорът на Хебър.

“Момчетата показаха много хубави неща, ще водим разговори за следващия сезон, макар че е много рано. Като цяло съм доволен от тях. Силен шампионат с конкурентни отбори. Стъпихме накриво, а можеше дори да сме в тройката. Трябва всеки мач да се играе на максимума и да извлечем поуки от тазгодишното представяне”, завърши Петров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *