Само в 7DniVoleibol.bg

Волейболистка на ЦСКА прохожда в треньорството

Левски Цска волейбол жени (2)

Волейболистката на ЦСКА Силвия Кьосева прави първите си стъпки като треньор. Блокировачката сподели това в интервю пред Диема Спорт 2, където коментира и битката между “сини” и “червени” в полуфинална битка в родното дамско първенство.

“Обичам да прекарвам времето си с приятели, обичам да ходя на кино, събираме се с отбора, сплотен отбор сме. Мечтая да съм жива и здрава, искам и мое семейство, работя с децата на ЦСКА от подготвителната група, те имат желание, любознателни са, как се правят различните елементи, страхотно е да се работи с деца, а и ми носи удоволствие”,  каза още волейболистката на ЦСКА.

“Зарядът в мачовете между ЦСКА и Левски е доста голям. Надявам се, че този път ще ги победим, след като в последните няколко мача ни бият. Ключът към победата е посрещането и добрият начален удар, ако намалим грешките до минимум, ще бъдем абсолютно равностойни. Техните крайни трябва да бъдат спрени, за да победим”, заяви Кьосева.”

“Диана Ненова е отличен човек и извън залата, събира отбора, помага чисто психически, тя го сплотява”, каза още Кьосева.

“Загубите не ни влияят, по стечение на обстоятелствата имахме контузии, това повлия. Това е плейоф, тук нещата са различни”, допълни тя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *