Само в 7DniVoleibol.bg

Треньорът на Хебър: ЦСКА ни улесни, не бяха себе си

29 ЦСКА-Хебър

Треньорът на Хебър Атанас Петров заяви, че най-важното за победата над ЦСКА е била отборната игра. Тази вечер тимът от Пазарджик поднесе изненадата, след като надигра “червените” в София и поведе в 1/4-финалната серия.

“Много добре отборно изигран мач. Най-важното е, че момчетата играха колективно много добре. Изпълниха основните неща, които трябваше да направим – да грешим по-малко в тази зала и тези, които бият сервис с отскок, да го рискуват. Получи се. Сервисът беше от важно значение днес. Ние имаме повече директни точки от сервис. Въпреки че имаме по-слаб процент в атака, посрещането и сервисът определено повлияха”, каза Петров.

“Разбира се, отборът на ЦСКА ни улесни. Мисля че това не е тяхното лице. Със сигурност трябва да се стегнем за един много сериозен втори мач. Те не бяха себе си днес, но пък може би ние ги затруднихме. Спечеленият първи гейм ни даде криле и ние заиграхме по-спокойно, което беше много решаващо”, коментира треньорът на Хебър.

“Трябва да изиграем сърцато втория мач вкъщи. Длъжни сме след тази победа да гоним отстраняване на ЦСКА. Мисля, че вече сме в различни позиции. Излизаме със самочувствие”, завърши Атанас Петров.

Източник: BGvolleyball.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *