Само в 7DniVoleibol.bg

БФВ със специален клип по случай 3-ти март!

n-45856

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

Бъдете обединени, защото само обединени сме били и ще бъдем силни!
Силни, като тези 12 куплета, обединени в едно от най-великите произведения на българската поезия!
Силни, като 12 волейболисти, обединени и играещи като един в един отбор, устремен към победата! Силни, каквито можем да бъдем само тогава, когато големите и успелите са модели за подражание и носители на ценности като любов към родината, всеотдайност, трудолюбие, отборен дух и честна игра.

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! 🇧🇬Бъдете обединени, защото само обединени сме били и ще бъдем силни!🇧🇬 Силни, като тези 12 куплета, обединени в едно от най-великите произведения на българската поезия!🇧🇬 Силни, като 12 волейболисти, обединени и играещи като един в един отбор, устремен към победата!🇧🇬 Силни, каквито можем да бъдем само тогава, когато големите и успелите са модели за подражание и носители на ценности като любов към родината, всеотдайност, трудолюбие, отборен дух и честна игра! 🏐🇧🇬👪#volleyBUL #TeamSpirit #Bulgaria #WeAreAllOne

Публикувахте от Bulgarian Volleyball Federation в 2 март 2018 г.

Българска федерация по волейбол излезе със специален клип по случай Националния празник на България, в който дванадесет различни състезатели по волейбол, включително и най-големите ни национали взимат участие и се гордеят, че са българи. Вижте невероятното обединение и съпричасност от различни кътчета на света във видеото по-долу:

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *