Само в 7DniVoleibol.bg

Милан с мил жест към “варненските талисмани”

талисмани на волейбола

Звезди на футболния Милан – вратарят Джанлуиджи Донарума и защитникът Кристиан Запата ощастливиха две момчета от Варна – Гюро и Берко, като се снимаха за спомен с тях преди началото на мача с Лудогорец. Така братята, които са известни като “варненските талисмани” на волейбола, тъй като не пропускат нито един мач на националните ни отбори на местна земя от няколко години, станаха единствените родни запалянковци, които успяха да се увековечат със световно известните и скъпоструващи футболисти, пише BGvolleyball.com.

Охраната на Милан не допускаше никой да припари до състезателите, като ги охраняваха строго. На излизане от хотела обаче, въпреки, че гардоведе разкараха всички желаещи за автографи, двете момчета се оказаха по-близко до футболистите. Фенските артикули на малчуганите, които бяха с шапки и шалове на България направиха впечатление на вратаря Донарума и той се спря, като викна на децата: „Симпатяги, елате да се снимаме“. Действието му предизвика усмивка на защитника Запата, който също изяви желание да направи снимка с момчетата.

Дълго време след това останалите фенове поздравяваха щастливците, като коментарите бяха “Браво на момчетата, те се снимаха със 100 милиона евро”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *