Само в 7DniVoleibol.bg

Браво на дядо Данчо! 120 000 лева пенсия си разписа! Министър Кралев, време е да се самосезирате, спрете парите на БФВ

7Dni Voleibol13.02.201854381
Данчо Лазаров Милен Ганев (2)

От спортното министерство обявиха вчера какво ще е финансирането на спортовете за тази година. Волейболът естествено е сред най-привелигированите.

След това обаче, което се готви във федерацията, министър Красен Кралев трябва на момента да спре финансирането на бандитската организация на Данчо Лазаров. Оказа се, че дядото, който дори на преклонната си възраст не пуска кокала, добре е облажил от новия контракт между националния отбор и хазартна фирма. Сделката е за 600 000 лева, но Инженера се писал посредник по нея и се готви да лапне 20 процента комисионна. За 10 пък се облизват вицето Любо Ганев и послушкото на Лазаров – Тони Николов.

Така само по пътя от спонсора до БФВ, почти половината пари за националния отбор ще изчезнат! Подобни неща са се случили и при организирането на последното европейско първенство, което бе финансирано с държавни пари. Неслучайно от федерацията отказват да дадат документацията по неговото провеждане, защото ще лъснат много голи задници.

Припомняме, че заради подобни гешефти, както и заради изнудване на състезателки, на министерството бе разпоредено от Прокуратурата да разследва сигналите. Тази заповед обаче се загуби между служебния кабинет и новия на Борисов, което кара Лазаров да се чувства недосегаем.

Наистина ли инженера е такъв, г-н Кралев!?

 

коментар

  • Любо Ганев

    14.02.2018 at 21:19

    Ама ти наистина си бил толкова глупав, колкото изглеждаш. 😀

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *