Само в 7DniVoleibol.bg

Скандал! Спират правата на “Новия Казийски” заради неразрешен трансфер!

7Dni Voleibol26.01.201810490
Левски Монтана Волейбол (23)

Огромен скандал разтресе волейбола ни! Оказва се, че талант №1 в българския волейбол Аспарух Аспарухов, който през миналия сезон игра в Славия, от началото на сезона се състезава неправомерно за Монтана. Известният вече като “Новия Казийски” незнайно как е бил картотекиран преди началото на сезона в Монтана без никакво разрешение от “белите”, пише Спортал.

От Славия веднага след това са подали жалба до Трансферната, а вече и до Апелативната комисия към БФ Волейбол, но все още никой от там не е обявил защо, как и на какво основание Аспарух Аспарухов е бил картотекиран в тима на Монтана.

Ако претенциите на Славия бъдат уважени, то тимът на Монтана ще отнесе сериозно наказание, но нямат да бъдат анулирани резултатите на тима в двубоите от Суперлигата и Купата на България. Самият волейболист го заплашва наказание от спиране на състезателните му права за срок до година и половина.

“Аспарух Аспарухов не е състезател на Славия. Той игра при нас, но състезателните му права се държат от баща му…, но за да премине в друг клуб се изисква писмено разрешение от предишния му клуб или нотариално заверена бележка, че бившият му клуб няма никакви претенции за това. Никой обаче не ни казва, какво се случва и защо се стигнал до този трансфер без разрешение на Славия”, заяви шефът на Славия Иван Сеферинов специално пред Sportal.bg.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *