Само в 7DniVoleibol.bg

Шок за Нетохимик часове преди старта в ШЛ! Бургазлии блъскат с инжекции основни играчи за битката с Фридрисхафен

7Dni Voleibol07.11.20177830
найден

Контузии изправиха на нокти треньора на Нефтохимик 2010 (Бургас) Найден Найденов преди първото участие на тима в Шампионската лига. Българският шампион ще се изправи срещу немския Фридрихсхафен в сряда в Бургас. Преди сблъсъка в зала „Младост” проблеми обаче не липсват.

Бургазлии са със сериозни притеснения за състоянието на централния блокировач Илия Петков. Той е с леко разтежение на коремния мускул и не може да тренира пълноценно, научи BGvolleyball.com. Проблеми има и посрещачът Георги Петров, който е с болки в кръста от няколко дни.

От ръководството на Нефтохимик 2010 дадоха пълна гаранция, че двамата волейболисти ще вземат участие в мача, дори ако се наложи да играят с помощта на обезболяващи лекарства. Пропуските за волейболния сблъсък са в продажба от днес.

„Има много голям интерес. Вече са разпордадени над 400 билета.”, разкри пред BGvolleyball.com мениджърът на Нефтохимик Огнян Томов.

Специално за мача, в спортното съоръжение в морския град бяха поставени две нови електронни табла, както и беше увеличен броя на местата в залата. Монтирани са допълнителни пейки, така че общия брой на местата да отговаря на европейските изисквания за провеждане на мача.

Продажбата на билети продължа отново със заявка в офиса на Нефтохимик от 09:00 до 16:00 часа и получаване от 16:00 до 17:00 часа. Обявените цени са 5 лв. за възрастни и 3 лв. за пенсионери и учениици.