Владо Николов каза какво е първото, което направил след излизането си от “Фермата”! И то е най-логичното след 1 месец лишения

7Dni Voleibol11.10.201714400
1

Волейболната легенда Владимир Николов се изправи на дуел срещу Яни Андреев, от село Козлец. И макар да спечели, спортистът реши да напусне и да преотстъпи правото си за връщане във фермата на загубилия битката. Прецедентът в шоуто Владо обясни с трите важни за него неща – семейство, работа и шанс за Яни.

Владо разказа пред Bistro.bg повече за преживяването си в риалити формата, както и за своите кулинарни умения. 

Какво беше първото нещо, което направи, като излезе от „Фермата”?

Прибрах се към 4 часа и нападнах хладилника. Вкъщи имаше баница. Но дори да беше друго, пак щеше да е нормална храна. Във „Фермата” също беше нормална и вкусна, но крайно недостатъчна.

Готвиш ли?
Не умея. Правя само барбекю, но то май не се брои за готвене. На месото слагам единствено сол. Хубавото месо не се нуждае от маринати. Може би не всички знаят и че хубавото месо не е най-прясно. Свинското и рибата например трябва да се консумират моментално, но телешкото трябва да узрее, за да стане по-хубаво. То престоява между 40-50 дни на 5 градуса, в сухо помещение. За барбекюто ползвам дървени въглища. Месото се приготвя на топлина, не на огън.

Във „Фермата” къпането беше лукс. Случвало ли ти се друг път да не се къпеш по три дни?
Никога. Ходил съм в казарма, но там имаше условия за хигиена. Във фермата условията бяха по-спартански. В казармата ни юркаха, но и се грижеха за нас. Във „Фермата” ние се грижехме за себе си, което понякога беше много трудно.

С кравата Васка как се разбирахте?
Не съм я доил. Тя избяга от мен. Не оцени моя чар (смее се).

Живееш в къща, би ли си взел такова животно и у дома?
Не. Грижата за животно е 24 часа, 365 дни в годината. То не се интересува дали отиваш на почивка, дали е Коледа, или Нова година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *