Само в 7DniVoleibol.bg

Това не е ненормално, това е НЕМОРАЛНО! Капитанът се разрева в София, не е истина какво са преживели момичетата ни

7Dni Voleibol29.09.201752790
2

Тежки обвинения и сълзи съпътстваха женския ни национален отбор при прибирането от европейското първенство в Азербайджан и Грузия. Нашите отпаднаха в плейофите за 1/4-финалите след драматично поражение от Германия. Проблемите личаха още при заминаването, когато тимът остана без лекар и физиотерапевт.

Най-емоционална на летище „София“ бе капитанът Елица Василева, която не скри сълзите си. „Без подходящи указания от пейката няма как да постигнем нещо. Нямахме подкрепа от треньора Иван Сеферинов. Как е възможно да допусне да останем без лекар и физиотерапевт, при това на европейско първенство? Дори и сега сме разочаровани – тръгна си, без да ни каже „довиждане“…

Имам подкрепата на целия отбор. Федерацията направи всичко, което трябваше. Тя е последният проблем на нашия отбор. Но на някои тренировки повръщахме и получавахме спазми. Не е вярно, че сме пропускали занимания. Кондиционният треньор се нае да ни бие инжекции, но… Постарахме се максимално въпреки обстоятелствата. Не сме горди от постиженията, но сме горди от начина, по който воювахме“.