Само в 7DniVoleibol.bg

Феноменално, а всички го проспаха! Само 5 месеца след раждането Страшимира е страшилище на Европейското!

7Dni Voleibol25.09.201717270
1

България е със стопроцентов актив на Евроволей 2017 за жени в Азербайджан и Грузия. Момичетата на Иван Сеферинов взеха две драматични победи с по 3:2 над Украйна и Турция, а сайтът на европейската федерация обърна специално внимание на една от героините в нашите редици – Страшимира Симеонова. От CEV припомниха нещо, което сякаш мина под радара на българските фенове  – само преди 5 месеца Страши стана майка! Двубоят с Украйна бе първи за нея след след раждането на прекрасната Моника, а националката признава, че дъщеричката й вече е изместила предишните й ежедневни мисли за представянето на полето.

“Срещу Украйна беше първият ми мач след раждането, но истината е, че започнах да тренирам много скоро, след като станах майка. Животът ми се промени много. Преди се прибирах след мач или тренировка и мислех къде съм допуснала грешка, защо сме загубили, но сега имам дъщеря си и волейболът не е целият ми живот. Когато ми се усмихне, всяка тъга или нещо подобно, изчезва. Откакто съм на Европейското, я виждам през скайп или вайбър, а тя някакси успява да ми помаха с малката си ръчичка”, разказва Страшимира и разкрива, че вече има надежди Моника някой ден да тръгне по нейните стъпки.

“Съпругът ми е адвоката и вече имаме спорове дали тя трябва да се занимава с право или със спорт. Разбира се, надявам се един ден и тя да играе волейбол като мен”, споделя младата майка и допълва, че още не знае къде ще продължи кариерата й на клубно ниво, но ще се оглежда за оферти близо до България, за да е близо до Моника и семейството си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *