Само в 7DniVoleibol.bg

Левски обяви три домакински зали за сезона

7Dni Voleibol19.09.20173280
левски

Представителните отбори на „Левски София“ ще ползват три столични зали през новия сезон в държавните първенства, обявиха официално „сините“.

Мъжкият отбор основно ще тренира и домакинства в „Универсиада“, където се проведоха и доста от срещите през миналия шампионат, включително и от евротурнирите. Възпитаниците на Владимир Николов вече ползват едно от най-старите съоръжения в София и дори изиграха там първата си контрола срещу „Пирин“. В „Универсиада“ вече по традиция домакинства и баскетболният „Левски“, който е воден от Константин Папазов. През май там близо седмица тренира и мъжкият национален отбор преди да се премести във Варна.

Отборите за юноши-младша и юноши-старша възраст пък се готвят в зала „Академик“. Съоръжението, което е в близост до „Универсиада“, бе реновирано изцяло и вече предлага много добри условия за спорт (комплексът разполага със стадион, басейн и фитнес). В него стартира подготовката на мъжкия отбор, който ще продължава да го ползва и за някои от сутрешните си занимания.

Най-малките състезатели на „Левски София“ остават в „Арена Исаев“, която се превърна в техен бастион през миналия сезон. Частната зала в столичния квартал „Младост 3“ също предлага много добри условия, особено за подрастващи, освен това разполага и с трибуна за зрители.

На 30 септември момчетата ни ще бъдат домакини на детски турнир под егидата на Столична община, допълват от клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *