Само в 7DniVoleibol.bg

Вицешампионките смениха Радичев с треньорка от ЦСКА

7Dni Voleibol27.08.20175080
1

Рокада на треньорския пост настъпи във вицешампиона в женското първенство на България – Раковски (Димитровград). Габриела Айшинова застава начело на сребърните медалистки за новия сезон 2017/2018. Младата специалистка заменя Иван Радичев, който води тима на Димитровград през изминалия сезон. За последно Айшинова бе в ЦСКА, където води селекцията на старша възраст и помагаше за женския тим. Преди това тя изведе “Славия” до шампионска титла при девойките младша възраст.

Част от отбора на Раковски се запазва. През новия сезон среброто ще защитават Елизабет Късаджикова, Михаела Мартинова, Симона Николова, Виктория Ангелова. От шампиона при жените Марица (Пловдив) в Димитровград се завръща Йоана Атанасова. Сред новите имена, които идват в тима са са Тереза Иванова, както и състезателките от пловдивската школа Ива Халачева и Добрина Христоскова.

Раковски ще разчита и на момичета от школата си, за която ще се грижи треньорката Ваня Соколова. Волейболистките започнаха подготовка за новия сезон, като тренират в Димитровград. От клубното ръководство търсят контроли за предсезонната подготовка.