Само в 7DniVoleibol.bg

Президентът на Добруджа обяви състава и началото на подготовката, УС днес поставя целите за сезона

7Dni Voleibol21.08.20173110
добруджа

Отборът на Добруджа 07 обяви състава си за предстоящия сезон. Президентът на клуба Галин Господинов лично сподели всички имена в отбора.

“Зелените” от Добрич се сдобиха с ново попълнение. Това е 23-годишният посрещач Кирил Меретев, който стана вицешампион в Колежанското първенство на САЩ.

Останалите играчи са познати имена. На поста разпределител новият треньор Петър Пенев ще разчита на Христо Енков и Денимир Димитров, центрове са Светослав Арнаудов, Денис Чавдаров и 15-годишният младежки национал Теодор Йорданов. Той замества подписалия с Нефтохимик Илия Петков.

Останалите позиции не търпят промени – Димитър Маринков, Мартин Мечкаров и Димитър Матеев ще водят посрещането на носителя на Купата на България. Претендентът за Мистър BGvolleyball.com Жулиен Георгиев и юношата на Виктория Волей Петър Христосков ще бъдат главните действащи лица в зоната диагонална на разпределителя. Либера са Христо Христов и Николай Тодоров.

Играчите сменят и дома си. Тъй като един от основните спонсори – “Изида”, напусна отбора, те ще бъдат настанени в комплекс Орехите. На тяхно разположение ще бъде фитнес залата, която ще се ползва за подготовката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *