Само в 7DniVoleibol.bg

Владо само това не беше правил! Треньорът на Левски става ТВ-фермер!

7Dni Voleibol16.08.20173120
владо

Бившият волейболен национал Владо Николов е първият официално обявен участник във „Фермата”. 39-годишният баща на 4 деца, който е президент и старши треньор на волейболния Левски, заяви пред bTV, че участва в предаването заради патриотичния дух, който носи риалитито.

„Аз съм лидер”, отсече спортистът, който сподели също, че не се притеснява от изолацията на участниците. Той призна, че се страхува от змии, но е твърдо решен да покаже качествата си на боец на снимачната площадка. Легендарният спортист вече натрупа опит пред камерите с участието в „Черешката на тортата” и реклама на банка.

„Семейството ще ми липсва, но няма да страдам”, заяви още волейболистът, който заради работата си често отсъства от вкъщи. И този път стопани на „Фермата” ще бъдат Бети и Ники, които вече ще се наричат наставници.

Двамата направиха своя успешен дебют във втория сезон на шоуто и сега логично продължават и в третия. Предаването ще наблегне на българската история, като всяка седмица участниците ще се включват в състезания за най-важните събития от нашето минало, както и ще гледат филми с такава тематика.

„Фермата” по bTV ще тръгне на 11 септември.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *