Само в 7DniVoleibol.bg

Иван Петков: Този сезон искаме да реализираме една мечта (Видео)

7Dni Voleibol01.08.20172690
https://youtu.be/6twTLv-i_QI

“Едно ново начало – начало на един сезон с големи надежди за нас да реализираме една мечта, която е залегнала във всички нас”, заяви пред volleymaritza.bg старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков в първия ден от подготовката на волейболните шампионки на България за сезон 2017/2018. “Но да не избързваме с очакванията! Започваме с надежда и оптимизъм, който трябва да се превърне в достатъчна мотивация за добра работа и в една ментална нагласа за трудните препятствия, които трябва да преодолеем като отбор”.

“За първия етап от подготовката залагаме на базата, която имаме тук, в Пловдив. В средата на септември започваме участия в контролни срещи и сериозни турнири – в Бурса, в Чанаккале… Имаме и Купа Пловдив. Навсякъде ще играят доста сериозни отбори. След това вече ни очаква стартът на Шампионска лига”, добави Петков.

Наставникът говори още за евентуалното участие на отбора в Средноевропейската лига, за новия си помощник-треньор Кристиан Михайлов и за целите, които тимът ще преследва през новия сезон.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *