Само в 7DniVoleibol.bg

Федерацията пороби националите! Ето какво ги накара да направят чак до 2020 г.

7Dni Voleibol16.07.20172790
GalleryPic (2)

Част от волейболните ни национали са подписали договори с федерацията за участие във всички мачове на България до олимпиадата в Токио след три години. Така те се задължават да се отзовават на всяка покана на селекционера Пламен Константинов, като изключенията са само при доказана контузия.

Един от тези, които са подписали подобен контракт с волейболната федерация, е либерото Владислав Иванов. Според информация на “Меридиан Мач” 30-годишният софиянец, който от новия сезон ще е част от френския Тур заедно с централния блокировач Светослав Гоцев, е бил готов да си тръгне от националния отбор след края на участието ни в Световната лига. Причината е малкото игрово време, което получил в сравнение със собствените си очаквания.

Лимона, както е известен Владо, бил озадачен от факта, че не е първи избор на поста либеро, при положение, че Теодор Салпаров обяви, че само ще помага. На практика обаче Теди се застоява в полето през по-голямата маст от мачовете. Именно договорът с БФВ обаче вързал ръцете на Иванов, който продължава да е на разположение на Константинов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *