Само в 7DniVoleibol.bg

Новото попълнение на Левски: Владо Николов ме убеди с един разговор, искам дубъл

7Dni Voleibol06.07.20173010
владо николов

Мартин Иванов е второто ново попълнение в състава на „Левски София” след Смилен Мляков. Той направи много силен сезон с екипа на „Нефтохимик 2010”, който стана шампион и спечели Суперкупата на България. 25-годишният Иванов ще заеме мястото на Ивайло Лалов на поста либеро. Непосредствено след официалното си преминаване в „Левски София” юношата на „Славия” даде и първото си интервю за клубната страница във фейсбук.

– Добре дошъл, как се чувстваш като състезател на „Левски София”?
– Много добре, за мен това усещане е познато, тъй като съм бил в отбора на „сините” преди няколко години. Нямам търпение да започнем работа.

– Как се стигна до трансфера ти от Бургас?

– След разговор с Владо Николов. Исках да работя и с него, и с Теодор Салпаров в „Нефтохимик”. В крайна сметка обаче избрах „Левски София” заради проекта.

– През миналата година с бургаския тим спечели два трофея. Какви очакваш от предстоящия сезон с новия си клуб?

– Надявам се и тук да спечеля две купи. Мисля, че ръководството на „Левски София” прави добра селекция, в отбора също има много добри играчи. Когато са налице желание за работа, мотивация и високи цели, нещата могат да се получат.

– Какви са амбициите ти в личен план и има ли играч в световен мащаб, който искаш да достигнеш като представяне?
– Възхищавам се на много състезатели и се надявам да продължа да правя крачки напред в развитието си. Надявам се всяка следваща година да е по-добра от предишната.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *