Само в 7DniVoleibol.bg

А федерастите искаха да убият Ники Николов…

Феновете на волейбола няма как да не са чели едно интервю отпреди около година на Ники Николов. В него той разкрива ужасни неща за кариерата си. Особено в началото, когато не е искал да остане в Бургас. Тогава талибаните от федерацията, заедно с всичколозите от “ЛукОйл” решават да затрият момчето. За назидание на другите като него, които си мислят, че могат да имат собствено мнение в държавата на Инженера.

От тогава насам кариерата на Николов се развива “въпреки”. Дори в националния отбор. На европейското първенство в София мастит директор в централата привикваше придворни журналисти, за да им обяснява, че Николов бойкотира, защото не е титуляр. А него наистина го болеше. И травмата, и сърцето! Знам, защото го чух да казва на негов приятел на служебния вход нещо, което само истински мъж и голям волейболист може да каже.

От тогава насам над Пламен Константинов има неистов натиск от федерасти да не вика Николов в националния отбор. Нищо, че е един от най-обичаните спортисти в България. Слава Богу във важните моменти Гибона не се огъва. И Ники е винаги част от националния отбор. Напук на инженерната концепция, че покрай двамата наистина световни центрове Виктор Йосифов и Тошко Тодоров не трябва трети такъв като Николов, а млад като Алекс Грозданов. Не за друго, а за да са доволни…партньорите от “Изида”.

Не знам какво е направил Николов на федерастите. Но е факт, че въпреки тях, че напук на тях,, днес той е център №1 в Световната лига!

Както междувпрочем е с целия ни мъжки волейбол, поддържащ световно ниво въпреки всичко, което се случва във федерацията. Въпросът е дали отдолу идват такива като Ники, които да продължат да успяват и побеждават напук? Съдейки по резултатите на младежите, трудно ще стигнем до положителен отговор.

ПП: А снощи гледам един от федерастите, дето пускаше “новини” за Николов, беше сред първите, подгонили да го целуват…

 

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *