Защо в “Христо Ботев” може за Левски на Любка, а не може за ЦСКА на народа!?

Преди малко стана ясно, че Левски и ЦСКА ще играят дерби в груповата фаза на купата на България. В зала “Христо Ботев”. От същата тази зала бе изгонен мъжкият отбор на ЦСКА, на който не бе разрешено днес да посрещне Нефтохимик в полуфинал, ама от мъжкото първенство.

Да се върнем малко назад. Зала “Христо Ботев” бе дадена на волейбола от Бойко Борисов по време на олимпийските игри в Лондон. Тогава в българското посолство премиерът нареди съоражението да започне да се ползва само от колективен спорт №1″, както самият той определи волейбола.

Днес най-интересният мач във волейболното първенство е заточен в Перник, защото Данчо Лазаров решил, че в залата, която държавата му предостави, само той ще определя кой да играе. И тъй като ЦСКА не му е симпатичен, ще ходи в долината на гоУфовете. И пак малка подробност. В момента Лазаров трябва да е следствен за огромни дългове към държавата по наема и поддръжката на същата тази зала. Що за държава е тази, в която един несъвестен стопанин вместо да е разследван и прибран, той коли и беси!? Хубаво, ще изчакаме да изгонят от властта “чадъра” и личен вицепрезидент на Лазаров – Огнян Герджиков, и ще видим като се върне Красен Кралев ще продължи ли проверката, спряна от служебното правителство.

Защото не е сериозно Левски на инженерната Любка да може да посреща ЦСКА, а ЦСКА на народа да не може да посреща Нефтохимик. Да, точно така, на народа. В последното десетилетие волейболният ЦСКА е най-гледания спортен отбор у нас, ако изключим футбола! И ти гониш този отбор от София, нищо, че има дадена зала от правителството САМО ЗА ВОЛЕЙБОЛ!  Само защото ти харесва Любка от Левски, а не Мара от ЦСКА.

Жалко, че на инженера се разрешава да върши всичко това, скрит зад алибито “Владимир Николов и Евгени Иванов”. Двете легенди колкото по-бързо осъзнаят за какво ги ползват, толкова по-добре!

ПП: 7DniVoleibol.bg поема ангажимента да организира и доведе на мача за женската купа между ЦСКА и Левски около 500 привържениците на “армейците”. За да получат поне момичетата в “червено” подкрепата, която Лазаров не позволи да имат момчетата в червено.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *