Само в 7DniVoleibol.bg

Хайде да застреляме Спас Байрев!

Той е на 23 години и от време на време пуши марихуана. Както правят около 70 процента от неговите връстници по цялото земно кълбо.

Спас Байрев обаче имаше лошия късмет да се изпика в неподходящия момент. След дебито с ЦСКА, когато дойдоха от националната допинг лаборатория. И го хванаха.

Вчера от него се отказаха всички. Изправиха го до стената и чакат утре официално потвърждение на присъдата. След което огън! Разстрел и след разстрела червей, какво тук значи някакъв си Байрев, би написал волейболния Вапцаров.

Особено, ако е на щат във федерацията. Хубаво е обаче точно там да се замислят. Прекалено ще е за година да загубим двама от най-талантливите си диагонали. Парапунов го зачеркнахме завинаги за националния отбор, защото иска да става капиталист, отишъл да учи в Щатите. Сега и Байрев…Да не заравяме, че и Чернокожев е проблем, все е пейка в Италия.

Но това са си диагонални мисли. Предимно за Пламен Константинов. И някои хора от федерацията.

Да се върнем на Байрев. Ако още не сте го гръмнали, де. Че е виновен, виновен е. Но дайте да не го разкъсваме. Че те, ако за един фас марихуана убиваха, великият Жиба да е бил разстрелян 2 419 пъти досега! Случаят “Байрев” е тест преди всичко за волейболната общност. И ако тя подаде ръка на Спас, той ще има невероятния шанс да преосмисли на млади години онова, което се наложи на Пламен Константинов да осмисля на стари покрай олимпиадата в Пекин. Виж, ако и тогава Байрев се провали, зареждаме пистолета и…

ПП: Тестът е най-вече за Владимир Николов. Особено, когато става дума за новия Владимир Николов. Владо завеща фланелката си в националния отбор на Спас. Вчера призна, че след случилото се започва леко да съжалява за това. Не трябваше да го прави. Не и веднага. Лесно е да бъдеш идол на човек, който е на върха. Трудното е да останеш идол на човек, който е паднал. Затова Владо трябва първи да подаде ръка на Байрев да стане.

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *