Само в 7DniVoleibol.bg

Докато превръщат волейбола ни в Ислямска държава, вижте какво правят в Сирия (Снимки +18)

Българската волейболна федерация е правила какви ли не идиотии през годините. Ама настоящата май минава всякакви граници. Едно престъпление, едно грубо погазване на закона се изкарва като иновация, която ще възроди женския волейбол. Извинявайте, тъпоумно е. И за федералите, и за прочие педерали славославящи буркосването на волейбола.

Ама двете иранки в Шумен не носели бурки, а хиджаб или каквато е там превръзката на главата. Няма абсолютно никакво значение! Това е религиозен символ, при това крещящ, при това забранен в България.

Във федерацията обаче нехаят. Което е престъпно. Не, че това е първото им престъпление към волейбола, но този път то вече е и към държавата. И то във времена, когато тази държава се управлява от вицепрезидент на БФВ!? Двете иранки вдигнали интереса към волейбола. Глупости! Вдигнаха интереса към самите тях. Утре ще бият още веднъж Шумен с 3:0 и интереса е дотам. Но пък на хиляди деца в този проблемен район им е показано, че ще са интересни не с волейболните си умения, а с религията си. При това не с християнската си религия.

Ама защо да говорим чак за Шумен, ей го къде е Казанлък. Преди мача с “иранките” всички момичета на Страхил Балов надянаха ислямски одежди. За това Ислямска държава дава луди пари в Пазарджишко, за да станат циганките от католички мюсюлманки. В Казанлък го направиха безплатно. Вярно, заради едно селфи, но днес селфи, утре знае ли човек?

Не ви ли звучи притеснително, че баш в България дойдоха първите иранки в Европа. В първенство, дето няма и 8 отбора? В което играят предимно невръстни момичета, които подлежат на промиване на мозъка? Във федерацията няма кой да се замисли, това е ясно. Но в държавата има разследващи органи, на които трябва да им е интересно. И без това има дело с инженерно име за други неща. Да прикрепят още едно към него!

Апропо, докато в България водим разни с хиджаб, предлагаме на вниманието ви какво става в Сирия. Там волейболистките са на снимки, за които доскоро имаше огромен знак +18, защото се виждали бедра, лъхал сексапил. Значи в Сиря захвърлят бурките, тук ги слагаме. Да живее новата Ислямска държава, наречена БФВ!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *