Е това е края! Пеевски поиска министерството на спорта от Румен Радев!

Делян Пеевски се облизва за министерството на спорта! Това е най-новата новина, която обикаля средите и хвърли в потрес мнозина.

Идеята на ДПС-депутатина е да овладее ведомството чрез пионката си Васил Иванов. Славният пиянка Лучано е марионетка на “младия бизнесмен” още от царско време. Тогава при кабинета “Сакскобурготски” бившият продавач на петифури бе турен за спортен министър, а майката на Пеевски и сътрапезничка на Иванов – Ирена Кръстева, заграби тото. Самият Делян пък аха да прилапа столичната зала “Универсиада”.

Лучано се прочу с това, че за една и съща зала отпускаше пари за ремонт на три федерации. Как са се делели после остатъците, само можем да предположим. Неслучайно днес под петиция за избирането на Иванов за спортен министър се подписаха все родни спортни величия, здраво облажили от онова време.

Новината за подкрепата към Лучано пък се появи единствено във фейсбука на Пеевски, както наричат един сайт, известен с това, че хубаво обслужва корпулентния.

Сред спортовете, които се очаква да пострадат най-много при узурпиране на ведмоството от Пеевски е волейбола, заради “строителни” сблъсъци.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *