Само в 7DniVoleibol.bg

Махнете гадните снимки от цигарите! Вие сте ебати идиотите!

Някъде от около половин година вече абсолютно всички цигари у нас се продават с идиотски снимки. На болни хора, на разложени трупове, на каквото там е способно да измисли кретенът.
6 месеца по-късно спад на употребата на цигари НЯМА! И как да има? Хората, които пушат, го правят, защото им харесва. Няма как снимките да ги откажат! И това, което върши Делян Пеевски убива, но той не се отказва, просто ходи с повече охрана. Така и с тютюнджиите, те знаят, че фасовете ги морят, но вече ги държат под охрана в табакери.
Така потърпевши от снимките сме ние, които не пушим, но седнем ли на маса, все отнякъде ще се пръкне кутия цигари пред очите и отиде ти удоволствието и от ракийката, и от салатката. Защото на мен тази снимка ми е гадна като…снимка. И не съм виновен с нищо пред шианата държава, за да ми я вре тя отвсякъде. Отиваш да си купиш вестник – разложени дробове пред очите ти. Взимаш на детето минерална вода – мъж на смъртно легло. Пазаруваш за уикенда – още по-гадни неща надничат от цигарения щанд.
Мама му стара, като сте толкова принципни продавайте сандвичите на Макдоналдс опаковани с решението на онзи американски съд, който разкри какво съдържа гнусната им продукция. Кока-колата пък да върви с упътване защо Владо Николов никога не е слагал капка от нея в устата и затова игра до 38 години! И още, и още, и още…
Всъщност всичко може да започне още на президентските избори. Вместо да ми обясняват след клиповете, че купуването и продаването на гласове е престъпление, може просто да пише: Този кандидат е опасен за вашето здраве.
ПП: Съпугата на един от хората, изтипосани на снимките върху кутийте обясни, че мъжът и починал от шарка, а не от тютюн!
Вие сте ебати идиотите!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *